Igazi társasági fogás. Egy biztos, csak frissen készítve az igazi. Mindneképpen engedd, hogy lepiruljon a tészta, hisz így lesz meg a sokak által kedvelt zamata.

Hozzávalók:
30 dkg finomliszt
250 ml forró víz
1 fej kínai kel
30 dkg darált sertéshús
2 db sárgarépa1 fej vöröshagyma
2 – 3 gerezd fokhagyma
2 evőkanál só1 kávéskanál gyömbérpor
1 kávéskanál őrölt bors
3 evőkanál olaj
1 liter alap lé
2 evőkanál szójaszósz
2 teáskanál szezámolaj
1 – 2 db chili paprika
Elkészítés:

Letölthető receptlap
Lépés
A lisztet elkeverjük a forró vízzel.
Jól összegyúrjuk, és a tésztát fél órát pihentetjük.
2. lépés
Közben a hagymát és fokhagymát apró kockára vágjuk és egy kanál olajon lepirítjuk.
Rátesszük a darált húst és megvárjuk, míg kifehéredik.
3. lépés
Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott kínai kelt, és sárgarépát.
Sózzuk, borsozzuk, rászórjuk az őrölt gyömbért.
Az egészet jól összepároljuk.
4. lépés
A tésztát 3 mm vastagra nyújtjuk, majd egy 7,5 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval, (pohárral) kiszaggatjuk és 1 kávéskanálnyi tölteléket rakunk a közepére.
5. lépés
A megtöltött korongokat félbehajtjuk, és szorosan összetapasztjuk.
6. lépés
Kevés olajon pirosra sütjük, majd hozzáöntünk az alapléből 1 nagyobb merőkanállal, és 10 perc alatt megpároljuk.
