Receptek száma:
22
Alapszint
„Jaj de jó a habos sütemény!”
Egyszerűen és gyorsan elkészíthető a tápióka puding. Kedved szerint ízesítheted.
Egy puha, zamatos, krémes szeletben élvezheted az ízeket.
Mintha marcipánnal tálalnád a gombócokat.
Gyakorlott
Igazi almáspite ízvilág, mert nem darált kekszből készül.Aztán csak figyelheted, hogy milyen gyorsan fogy.
Nagy melegben igen jól fog esni! Vigyázz! Nem tudod majd abbahagyni!
Az eperszezonban érdemes többször is megcsinálni, mert csak ilyenkor adja ki a frissességét.
Normál, gluténmentes vagy akár cukormentes változatban is isteni finom. A tálalásnál a kocka és a gyümölcsszósz is legyen langyos.
A mák és a szilva mindig is jó párosítás. Az, hogy ez egy tejbegríz tekerccsel válik teljessé, nem is gondolnád.
Mert egy répatorta is lehet gluténmentes és finom is egyben.
Ne sajnáld az időt erre a finomságra! Ami biztos, hogy nagyon gyorsan el fog fogyni.
A szokásos diós és mákos mellett megszületett a csokis-kókuszos változat is. Lehet, hogy majd ebből kell a jövőben többet sütni?
Egy-egy réteg magában is finom, de így a 3 együtt csodálatos ízköltemény.
Hihetetlenül puha, omlós és krémes az egész. Már a látványától érzed az ízt a szádban.
Igazi friss eperíz habos kivitelben. Persze ha nincs eperszezon, válthatsz más gyümölcsre is.
Gyorsan, akár a gyerekekkel együtt meg tudjátok csinálni.
Teljesen gluténmentes, zamatos édesség.Ha van türelmed, várj egy kicsit, hogy a meggy átjárja a tésztát.
Rendkívül ízletes édességgé varázsolhatjuk nagymamáink rizsfelfújtját kókusszal és csokoládéval.
Ránézel, és nem fogod elhinni, hogy ez nem egy eredeti somlói galuska.
Nemcsak rizsfelfújt létezik.Glutén és laktózmentes felfújt alacsony cukortartalommal.
Gyorsan elkészül, és garantáltan gyorsan el is fogy. Az alma a dióval jó, a sok kakaóval pedig finom.
Az alma és a mák a megszokott harmonikust ízt adja, míg a habos puding teszi krémessé minden falatját.