Receptek száma:
35
Alapszint
Ha szereted a csípős ízeket, akkor ez neked való gyors egytál étel. Ráadásul sok edény sem kell hozzá.
Nagyon krémes, melyet megbolondít a paradicsom és a balzsamecet savassága.
A curry, a fahéj és a többi fűszer egy nagyon kellemes új ízvilágot hoz a tányérodra.
Egy serpenyő, egy lábos, egy gyors ízletes vacsora.
Ahogy kisült, már el is fogyott. Nem tudsz belőle eleget sütni.Akár vacsorára, akár vendégvárónak is tökéletes.
Igazi gyorsan, könnyen elkészíthető vacsora.Különleges ízt ad a teriyaki szósz a friss spárgával a hal mellé.
A csicseriborsó nem túl gyakran szerepel a hazai ételeink alapanyagaként. Egy zamatos, fűszeres levesben pedig tökéletes helye van.
Fantasztikus, mikor a kifolyó tojássárgája keveredik a hollandi mártással. Nem lehet megunni.
Fantasztikusan puha és egyben ropogós lesz a csirketekercs. A zelleres krumplipüré pedig csak emeli az ízeket.
Egyre fontosabb, hogy mit is eszünk meg. Ha megbízható helyről származik a csirkemell, akkor ez a felvágott igazán egészséges.
Teljesen új ízvilág jön elő, ahogy a gomba megszokott íze gazdagabbá válik a sajtoktól, és a fehérbortól.
Golyó…golyó….nagyon jó!Vendégvárónak is tökéletes, a húsmentesen étkezők is imádni fogják.
A csirkemell a zabpelyhes tojáslepényes sült bacon-nel egy igazi korona a krémes rizottón.
Finom egyveleg révén egy igaz mediterrán ízvilág kerül az asztalra.
A barna sörtől karakteres lesz a leves, melyet a tejszín tesz selymessé.
Hamar elkészülhetsz a frissességet adó ízekkel. Párolt rizzsel már tálalhatod is.
Igazi téli krémleves. A sárgarépa a mézzel édes ízét az alma savassága egészíti ki.
A fahéj, a koriander, a chili a gránátalmával igazi ízkavalkád.
A rétegek önállóak. Az ízek azonban a szádban eggyé olvadnak .
Igazi gyors 30 perces egytálétel. Persze a gyufatészta helyett jöhet akár apróra tört spagetti is.
Ami emeletes, az mindig jó. Főleg, ha torta. Az meg, hogy tele van csípős tex-mex ízekkel, csak ráadás.