Igazi faszenes grillen még jobban kijönnek az ízek.
Tálalhatod sültkrumplival, ajvárral vagy csípős majonézzel.

Hozzávalók:
0,4 kg sertéscomb
0,3 kg marha comb
0,2 kg pizza mozzarella
1 fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
0,5 dl olaj
1,5 mokkáskanál só
1 mokkáskanál pirospaprika
1 mokkáskanál őrölt bors
1 mokkáskanál őrölt szerecsendió
1 mokkáskanál szódabikarbóna
Elkészítés:

Letölthető receptlap
Lépés
A húst előkészítjük, megdaráljuk.
A hagymát, és fokhagymát konyhai aprítóval pürésítjük, és a fűszerekkel egy tálba rakjuk.
2. lépés
Alaposan összekeverjük, és lefedve legalább 1 órára a hűtőbe tesszük.
3. lépés
Négy egyenlő részre osztjuk,
4. lépés
Az első adagot megfelezzük, és folpack fólián, kicsit vizes kézzel jól elsimítjuk.
Ráhelyezzük a csíkokra vágott sajtot.
5. lépés
Majd a húspép másik felével befedjük. Figyeljünk, hogy a széleket gondosan összedolgozzunk, különben az olvadt sajt sütéskor kicsorog.
A húspogácsák mindkét oldalát megkenjük olajjal.
6. lépés
Felforrósítjuk a grill sütőt, serpenyőt ….
Oldalanként legalább 5 percig sütjük, míg a hús jól átsül, és a sajt szépen megolvad.
