Tényleg gyorsan el tudod készíteni ezt a könnyed süteményt. A pudingot kicsit keverd bele a tésztába, hogy minél több helyen találkozhass vele. Végül egy puha, zamatos, krémes szeletben élvezheted az ízeket.

Hozzávalók:
A tésztához:
30 dkg liszt
25 dkg cukor
4 tojás
120 ml tej
4 nagy alma
50 ml olaj
1 csomag sütőpor
1 csipet só
A krémhez:
1 csomag vanília puding
20 dkg cukor
500 ml tej
1 teáskanál vanília aroma
Elkészítés:

Letölthető receptlap
Lépés
Elkészítjük a vanília pudingot a csomagoláson megadott leírás szerint, és félretesszük hűlni.
A sütőt bekapcsoljuk 180 fokra
2. lépés
4 egész tojást, cukorral, olajjal habverővel habosra keverünk.
3. lépés
Hozzáadjuk a tejet, csipet sót, és apránként adagolva a sütőporral elkevert lisztet.
4. lépés
Belekeverünk 3 db meghámozott és felkockázott almát.
5. lépés
A kész tésztát kiolajozott sütőformába tesszük, rámerjük a pudingot.
6. lépés
Végül a tetejét díszítjük a negyedik alma szeleteivel.
180 fokon 40 - 45 percig sütjük.