Az indiai ízekhez hasonló egytálétel, mely pillanatok alatt az asztalodra kerülhet.

Tényleg olyan, mint egy igazi toast. Csak éppen csirkemellből.
Hozzávalók
1,5 csirkemell
25 dkg lencse
25 dkg gomba
25 dkg bacon
10 dkg köles
3 db sárgarépa
8 db tortilla lap (kukoricából)
1 fej vöröshagyma
1 teáskanál só
1 teáskanál őrölt bors
1 teáskanál őrölt fahéj
1 teáskanál őrölt kömény
1 teáskanál őrölt koriander
1 teáskanál őrölt kardamom
1 teáskanál kurkuma
1 teáskanál gyömbér por
1 késhegynyi chili paprika
Elkészítés

Letölthető receptlap
Lépés
A bacont lepirítjuk, és rátesszük a kockára vágott hagymát
2. lépés
Hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet majd az egészet megpároljuk.
Megszórjuk a fűszerekkel.
3. lépés
Rátesszük a kockára vágott sárgarépát, szeletelt gombát és összepároljuk.
4. lépés
Ráöntjük az előre megfőzött lencsét, és a főtt kölest, majd összeforgatjuk.
5. lépés
A cserépedényeket kibéleljük a tortilla lapokkal és megtöltjük a kész lencsés ragúval.
6. lépés
A tetejére is teszünk 1tortilla lapot és a sütőben 180 C-on 15 perc alatt megsütjük.
