Aki a muszakát szereti, ezt is szeretni fogja. Ha marad másnapra, még jobban összeérnek az ízek.

Ha szereted a csípős ízeket, akkor ez neked való gyors egytál étel. Ráadásul sok edény sem kell hozzá.
Hozzávalók
1 db padlizsán
1 db cukkini
3 db burgonya
50 dkg darált hús
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 doboz darabolt paradicsom
15 dkg sajt
1 kávéskanál őrölt bors
1 kávéskanál só
2 evőkanál olaj
Elkészítés

Letölthető receptlap
Lépés
A hagymát apró kockákra vágjuk és 1 evőkanál olajon megpároljuk, majd rátesszük a darált húst, sózzuk, borsozzuk, hozzátesszük a zúzott fokhagymát.
Az egészet összepároljuk.
2. lépés
A cukkinit és a padlizsánt megmossuk, levágjuk a végeit és felszeleteljük. Tálba rakjuk, sózzuk, borsozzuk. 10 percre félrerakjuk. A sótól levet fog engedni.
3. lépés
Közben a megtisztított burgonyát lereszeljük, sózzuk, borsozzuk és jól összekeverjük.
4. lépés
Egy hőálló edény aljában elkenünk 1 evőkanál olajat. Belesimítjuk a reszelt krumplit, és rátesszük a hús harmadát.
Ezután szépen ráhelyezzük a cukkini szeleteket, és jöhet a hús következő harmada.
5. lépés
Most következnek a padlizsán szeletek, és a hús fennmaradó része.
Meglocsoljuk a darabolt paradicsommal, és megszórjuk a reszelt sajttal.
6. lépés
Alufóliával lefedve 180 C-os sütőben 20 percig sütjük, majd a fóliát levéve 200 C-on 15-20 perc alatt pirosra sütjük.