Otthon általában nincs nagyteljesítményű gázégőnk, mint egy étteremben. Azért ha ilyen ízekre vágyunk, magunk is elkészíthetjük egy kicsit más technológiával.
Ha szeretitek csípősen, tegyetek bele Erős Pistát vagy chilipelyhet.

Hozzávalók:
1 csirkemell
1 sárgarépa
25 dkg gomba
1 nagy fej hagyma
50 dkg káposzta (lehet gyalult is)
25 dkg tészta
3 – 4 gerezd fokhagyma
1-2 evőkanál sötét szójaszósz
1 csipet szezámmag
só
kínai öt fűszer keverék, ha nincs: fahéj, koriander, babérlevél, csillagánizs, szegfűbors porrá őrölve
2 evőkanál olaj
Elkészítés:

Letölthető receptlap
Lépés
A csirkemellet és a hagymát apró kockákra vágjuk.
A sárgarépát megpucoljuk, és vékony csíkokra vágjuk.
A gombát felszeleteljük, a káposztát összevágjuk.
2. lépés
Wok-ban az olajon megpirítjuk a csirkemellet és félretesszük.
3. lépés
Ezután jöhet a hagyma, és kicsit azt is megpirítjuk.
4. lépés
Hozzátesszük a káposztát, sárgarépát és legvégül a gombát.
5. lépés
Sózzuk, hozzákeverjük a zúzott fokhagymát, kínai öt fűszer keveréket és az egészet készre pároljuk.
6. lépés
Visszatesszük a csirkemellet és meglocsoljuk a szójaszósszal.
Közben kifőzzük a tésztát és az egészet a felforrósított wokban összedolgozzuk.
