top of page
Mindenképpen várd ki a hűtés idejét, hisz ezalatt az időszak alatt a babapiskóta is megpuhul.
Egy cukrászda i megirigyelné, annyira krémes és üdítő.

Elkészítés:

Letölthető receptlap
Lépés
Először a hideg habtejszínt felverjük.
2. lépés
Egy tálban összekeverjük a joghurtot, citrom héját és levét, valamint a porcukrot.
3. lépés
Majd az így kapott krémet összeforgatjuk a kemény habbá vert tejszínnel.
4. lépés
Pohár aljába rétegezzünk egy adag citromos habot
5. lépés
Erre helyezzük rá a babapiskótát, de fontos, hogy a tetejére is krém kerüljön.
6. lépés
Fogyasztás előtt legalább 2 órát hűtőben pihentetjük.
A tetejét friss citrom karikával, gyümölcsökkel díszítjük.
bottom of page